Segon premi al II concurs Timbaler del Bruc

El Dissabte 1 juny 2019 vam guanyar el segon premi al concurs Timbaler del Bruc, un concurs el qual ja coneixíem i guardàvem molt bon record de l'anterior edició.

En aquesta edició vàrem presentar el nostre nou espectacle Tribuk, un espectacle experimental en constant evolució que fusiona ritme, coreografia i interpretació.

El premi ens encoratja per seguir treballant i investigant en aquesta direcció amb més ganes i ilusió.

Primer premi al I concurs Timbaler del Bruc

El Dissabte 4 juny 2016 vam guanyar el primer premi al concurs Timbaler del Bruc, ens va agradar molt participar en aquest esdeveniment per la icona per Catalunya que representa el Timbaler del Bruc.

El recorregut va ser una mica lent i ens varem trobar apretats entre dos grups molt mes grans que nosaltres el que no ens permetia escoltar-nos bé però varem saber gaudir de la trobada i fer gaudir a la gent del nostre espectacle.

Segon premi al IV concurs AS de rePIQUES

El Dissabte 21 de Maig de 2016 vàrem guanyar el segon premi al IV concurs de percussió AS de rePIQUES, un dels concursos més prestigiosos de Catalunya. Va ser la segona vegada que ens presentem al concurs i desprès de passar sense puntuar en l'anterior edició i degut al gran nombre de grups participant no teníem intencions de passar a la final.

Vam ser classificats per a la fase final al costat de Batubaroa i Karabassà. Després de ser penalitzats injustificadament pel nombre de percussionistes vam rebre el segon premi. Ens agradaria que per a properes edicions el jurat fos més especialitzat i coneixedor de les bases en diàleg amb l'organització per al bon funcionament de l'esdeveniment. Vam sortir contents i amb ganes de repetir el 2018!

Primer premi al Groen I concurs de percussió

El Dissabte 14 de Maig de 2016 vàrem guanyar el primer premi al concurs Groen de Sant Cugat del Vallès. Després d'una rua on ens va enxampar la pluja i uns estàtics aixoplugats d'aquesta vàrem poder alçar el primer premi.

Per l'estàtic final vàrem executar el ritme Festa Grossa amb un tall del grup Kata Kitinga, per tal de puntuar més al concurs, tall que posteriorment ens varen cedir molt amablement per executar-lo a la final del As de rePIQUES 2016.

En acabar vàrem poder gaudir de sopar gratuït i la magnifica actuació del beatboxer Pulmón.

Primer premi al III Concurs de perucussió de Sant Boi

El Dissabte 12 de Març de 2016 vàrem guanyar el primer premi al III Concurs de percussió de Sant Boi amb una actuació de quatre minuts executada per set musics i dos banderers.

El format del concurs, amb un sol estàtic en fred, crea unes condicions peculiars que no vàrem saber gestionar fa dos anys, l'anterior vegada que ens vàrem presentar.

Aquest any, però, amb un ritme nou i més preparats vàrem poder-nos treure l'espineta que teníem clavada amb aquest concurs.

Sortim amb bones sensacions generals després de la competició i amb ganes de seguir millorant el que fem!

Premi "Ole Tu!" al Llavatraka 2015

El Dissabte dia 28 de Novembre de 2015 vàrem participar a la primera edició del Concurs de percussió Llavatraka a Sant Andreu de Llavaneres. Ens vàrem presentar en un arriscat i innovador format de tres músics i dos banderers. Per al primer estàtic vàrem adaptar el nostre ritme "Essència". Per al lluïment final de rua vàrem executar el ritme "Festa Grossa".

Passar a la final no va ser fàcil i desprès dels nervis, l'espera i el fred, el jurat ens va selecciónar com a finalistes i vàrem poder mostrar al públic assistent la nostra actuació final. Vàrem ser un dels cinc grups finalistes guardonats pel jurat amb el premi "Ole Tu!" del qual estem molt contents i ens fa augmentar les ganes de seguir treballant per oferir cada dia un espectacle de més qualitat.

Primer premi a la VI Kabronada Musikal

El Dissabte 3 d'Octubre de 2015 vàrem guanyar el primer premi a la VI Kabronada Musikal celebrada com cada any al Parc de la Serp de L'Hospitalet de Llobregat. vàrem presentar un tema molt nou, arriscat, sense gaire temps per assajar-lo, que encara ara seguim millorant i elaborant per a futurs espectacles.

El tema presentat "Festa Grossa" consta de moltes parts amb diferents ritmes i coreografies enllaçades, en el qual podem distingir un inici pausat que es va animant fins arribar a un ritme intens que després decau per culminar en el màxim frenesí.

Sortim del concurs amb ganes de millorar i amb ganes d'oferir sempre el millor de nosaltres!

Primer premi al II Concurs Diables Rojos

El Dissabte 12 de Setembre de 2015 ens vàrem endur el primer premi al II Concurs de percussió Diables Rojos. Va ser un dia plujós però totes les batucades varen aguantar sota la pluja per mostrar, tant al jurat com al públic assistent, el ritme de cinc minuts que tenien preparat. Tokem x Tu va passar a la final juntament amb Drums d'Esplugues (qui finalment es va endur el segon premi) i Kanaloa Batucada (guardonat amb el tercer premi).

El dia va acabar amb un sopar i una disco mòbil on ens vàrem poder acomiadar de totes les colles participants i dels organitzadors, els Diables Rojos.

Des d'aquí agraïm i elogiem l'organització de l'esdeveniment per part dels Diables Rojos i felicitem a la resta de guanyadors!

Premi a la millor coreografia a la VI Timbalada Ganxona

El Dissabte 4 de Juliol de 2015 vàrem participar a la VI Timbalada Ganxona, una trobada de grups de percussió emplaçada a Sant Feliu de Guíxols i organitzada pel grup Percussió Ganxona.

Com cada any, estem molt contents de poder participar a la trobada i de l'atenció rebuda per la nostra guia. Al final vàrem gaudir de la disco mòbil i de l'acampada amb tots els grups participants. En definitiva un cap de setmana rodó.

Dins de la Timbalada es va dur a terme per primera vegada el Concurs de Percussió de la Costa Brava, en el qual vàrem ser guardonats amb el premi a la millor coreografia.

Primer premi a la IV Kabronada Musikal

El Dissabte 5 d'Octubre de 2013 vàrem guanyar el primer premi al primer concurs de percussió que ens vàrem presentar.

El concurs, format per una petita rua i un estàtic final, va estar molt ben organitzat i vàrem poder actuar amb total comoditat. El grup, format per sis músics i un xanquer, no va deixar indiferent al públic ni al jurat que va valorar positivament la nostra actuació com a la més enèrgica i trencadora de la jornada.

Aquest concurs ens va concedir el primer reconeixement com a grup i ens va permetre el luxe de valorar gratament totes les hores invertides en el projecte.