Espectacle Deu Anys de Ritme

Espectacle estàtic o itinerant on el ritme et fa connectar directament amb el moment i gaudir-ho amb els altres!

Energia, moviment, ritme, color, eufòria i alegria són les sensacions que tindràs en veure Tokem x Tu passar! Hi ha poques coses que tinguin la capacitat immediata de millorar els moments i la percussió en directe n'és una d'elles!

Disponible en format de 5, 7 o 9 músics. Estem especialitzats a crear moments inoblidables fent participar el públic assistent en ambients públics i privats.

Durada de l'espectacle: 45 minuts.

Escola Tokem x Tu

La batucada de l'Escola Tokem x Tu és un grup format pels alumnes més preparats de l'escola d'adults de Tokem x Tu.

El grup de l'escola es caracteritza per una energia inesgotable, vivint cada actuació com si fos la primera, amb ganes de fer participar el públic i donar-ho tot.

Els alumnes de l'escola beuen de la manera de treballar de Tokem x Tu i, així com el grup principal, vetllen per la bona feina i la qualitat de les seves actuacions dins de la seva curta experiència en el món de la batucada.

Durada de l'espectacle: 45 minuts.

Tokem x Tu (Format XXL)

La batucada XXL és un projecte que uneix alumnes i músics de l'escola Tokem x Tu en un projecte superior amb l'objectiu principal de gaudir de la música ben feta i transmetre aquesta passió i ganes de viure-la a la gent que ens envolta.

La formació consta d'entre 25 i 40 percussionistes.

Durada de l'espectacle: 45 minuts.